torsdag den 12. april 2012

Net Dating - Hvor er seriøsiteten?


Velkommen til mit første blog-indlæg, der skal omhandle mediet omkring online dating i forhold til de manglende impulser omkring morale, intimitet og seriøsitet.

I dag er net dating gået fra, at være et tabu til nærmest at være en rettighed, hvor vi smertefrit kan lure og anskue kødmarkedet for de krav vi efterspørger til en ”perfekt” partner, og derved sortere og filtrere dem fra som ikke lever op til disse.
Det har medført, at profiler i mange tilfælde udstiller sig selv i en fremtoning til kun at symbolisere sex, hvilket indebærer både billeder og profil-beskrivelsen. Det en forkert tilgang til at udveksle og kommunikere med andre mennesker på, Overfladisk, Primitivt, Useriøst, Basta.

Jeg har selv været meget aktiv i tidernes morgen på diverse net dating sider, og derved erfaret, at der har været en tendens til at der er mange profiler, der kun har til formål, at få en vis Service end at finde en decideret partner. Har ofte hørt fra veninder og venner, at de simpelthen har forkastet dating over nettet pga. den useriøsitet og mangel på respekt.

Der findes et hav at dating sider i alle afskygninger, men der har ikke været en for de seriøse singler. Det findes nu og sitet hedder helt naturligt SeriousDating.dk

Så hvis du er single seriøs og har modet på, at finde en partner uden så mange dikkedarer, så er chancen at finde på linket: Gratis Seriøs Dating 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar